Wil je je gezondheid naar de next level helpen? Afvallen? Blijf je maar jojo-en? Of heb je last van chronische vermoeidheid of darmklachten? Een lastige huid? Of eet je al erg gezond en wil je checken of je daadwerkelijk alle voedingsstoffen binnenkrijgt? Je sportprestaties verbeteren?

Met veel vragen en uitdagingen kan ik jou als voedingswetenschapper en topsporter goed helpen!

Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Janneke van der Meulen heeft mij geholpen om gezondheidsproblemen op te lossen waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet. Al jaren had ik last van mijn maag, darmen en huidontstekingen. Een dieet dat voor een groot deel bestaat uit vers fruit, bladgroen en verse kruiden heeft mij zoveel opgeleverd! Ik voel me fysiek en mentaal sterker dan ooit, ben overtollige kilo's kwijt, mijn haar is dikker, mijn nagels zijn onbreekbaar en mijn klachten verdwijnen. Niet van de één op de andere dag, maar Janneke is daar voor de 'long run'. Ze geeft praktische tips en stemt haar advies af op je persoonlijke situatie. Zo wordt het haalbaar en is het niet alleen vol te houden, sterker nog, je levensstijl veranderd zonder dat je het door hebt. Haar aanpak als coach: Direct, no-nonsense, praktisch, spiegel, doelgericht. Janneke als persoon: warm, inspirerend, behulpzaam, verantwoordelijkheidsbesef (maakt dingen af, laat niet los), doorzetter, gevoelig".
Mariska van Rijswijk - Januari 2018

"Wow, wat ben ik dankbaar en blij dat ik Janneke heb leren kennen. Naast dat ze super veel kennis heeft over voeding, heeft ze als topsporter mij ook echt laten ervaren wat voor effect voeding heeft op mijn prestaties.

Het resultaat van slimmer eten en trainen is dat ik in eerste 10 weken al 7kg vet heb verloren en 2kg meer spier heb ontwikkeld.

Janneke heeft voor mij echt het verschil gemaakt door op de goede dingen te focussen, zonder aan een zwaar regime te moeten. De open gesprekken, waarom bepaalde principes wel/niet werken, hebben mij gigantisch veel inzicht gegeven en ook het vertrouwen gegeven om mijn eigen koers te varen. Het is erg fijn om samen te werken met een ‘independent thinker’.

Ontzettend bedankt Janneke voor je goede vibes, inspiratie, resultaten en voor het zijn van mijn rolmodel bij mijn doel de marathon onder de drie uur te lopen". Christiaan Oosterveen - Februari 2018

Als coach begeleid ik mensen om zich zowel fysiek als mentaal weer echt fit te voelen. Door middel van mijn holistische aanpak laat ik mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun gezondheid hebben.

Werkwijze

De behandeling start met een eerste gesprek (de intake) van minimaal een uur. Tijdens deze intake maken we kennis en zal ik jou vooral veel vragen stellen om een goed beeld te schetsen van jouw leven, je eetgewoontes en waar je (eventuele) klachten vandaan kunnen komen. We bespreken waar jij aan wilt werken en stellen de doelstelling(en) vast. Op basis van alle informatie maken we een plan. Hierop volgt een persoonlijk advies dat past bij jouw unieke situatie.

Je ontvangt het plan via de e-mail. In de (eventuele) vervolgafspraken bespreken we de voortgang, welke (nieuwe) problemen je bent tegengekomen en krijg je op basis daarvan aanvullende adviezen.

In mijn werkwijze werk ik heel intuïtief in combinatie met de resultaten uit grote onderzoeken zoals reviews en meta-analyses en mijn persoonlijke ervaringen als topsportster. Ik focus erop om samen met jou, structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van denkpatronen, slaap, beweging en stress. Ik heb een hele vrolijke aanpak waarbij ik focus op het maken van positieve verbeteringen van het algehele welzijn die effectief zijn op korte- en de lange termijn.

Waar kan ik jou bij helpen?

 • Voeding rondom (top)sport
 • Gezonde levensstijl
 • Veganistische voeding
 • Huidproblemen
 • Gewichtsproblemen (o.a. ondergewicht, overgewicht, obesitas)
 • Maag- en darmklachten
 • Voedselovergevoeligheid/allergieën
 • Coeliakie of gluten-overgevoeligheid
 • Verhoogde bloeddruk
 • Verhoogd cholesterol
 • Zwangerschap
 • Voeding voor kinderen
 • Sportvoeding voor kinderen

Dit is een selectie van de onderwerpen waarbij ik kan helpen. Staat jouw uitdaging er niet tussen? Stuur gerust een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil jedat ik op jouw evenement, kantoor, bedrijf, sportclub, vriendengroep en/of familiebijeenkomst een lezing kom geven?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan voor een afspraak.

Ik ben ook te boeken via SportsSpeakers. Klik daarvoor hier

Interesse in mijn boeken? Klik dan hier

Persoonlijke hulp nodig? Mail mij dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.