Wil je je gezondheid naar de next level helpen? Je (sport)prestaties verbeteren? Als coach begeleid ik verschillende mensen met uiteenlopende doelen om zich zowel fysiek als mentaal (weer) écht fit te voelen.

Door middel van mijn holistische aanpak laat ik je ervaren dat je zelf een enorme invloed hebt op jouw gezondheid, hoe je je voelt en wat je presteert (tijdens sport/werk/studie).

Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan help ik, als voedingswetenschapper en topsporter, jou zelf je eigen ongemakken en ontevredenheden snel en structureel op te lossen. 

"Janneke van der Meulen heeft mij geholpen om gezondheidsproblemen op te lossen waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet.

Al jaren had ik last van mijn maag, darmen en huidontstekingen. Een dieet dat voor een groot deel bestaat uit vers fruit, bladgroen en verse kruiden heeft mij zoveel opgeleverd! Ik voel me fysiek en mentaal sterker dan ooit, ben overtollige kilo's kwijt, mijn haar is dikker, mijn nagels zijn onbreekbaar en mijn klachten verdwijnen. Jannekegeeft praktische tips en stemt haar advies af op je persoonlijke situatie. Zo wordt het haalbaar en is het niet alleen vol te houden, sterker nog, je levensstijl veranderd zonder dat je het door hebt. Haar aanpak als coach: Direct, no-nonsense, praktisch, spiegel, doelgericht. Janneke als persoon: warm, inspirerend, behulpzaam, verantwoordelijkheidsbesef (maakt dingen af, laat niet los), doorzetter, gevoelig". Mariska van Rijswijk 

"Afgelopen januari liep ik vast: vermoeidheidsklachten, problemen met mijn gewicht en pijnlijke gewrichten. Ik ben zo blij dat ik je toen gebeld heb.

Je hebt mijn bloedwaarden bestudeerd, je hebt diep in mijn ogen gekeken en daarna ben je met een leefstijladvies gekomen. Binnen twee weken voelde ik al een ongelooflijk verschil. Ik voel me sterk, fit en mijn gewicht blijft hetzelfde. Niet alleen voel ik me fantastisch, ik ben een operatie bespaart gebleven door je adviezen en ik ben ook nog eens heel goed bezig voor de planeet, beter nog dan ik al deed! WIN-WIN!

Dank je wel voor je inzicht, je wijsheid, je volharding én door het levende voorbeeld te zijn!” Evelien Philippa - Beeldig grafisch ontwerp

"Wow, wat ben ik dankbaar en blij dat ik Janneke heb leren kennen. Naast dat ze super veel kennis heeft over voeding, heeft ze als topsporter mij ook echt laten ervaren wat voor effect voeding heeft op mijn prestaties.

Het resultaat van slimmer eten en trainen is dat ik in eerste 10 weken al 7kg vet heb verloren en meer spier heb ontwikkeld.

Janneke heeft voor mij echt het verschil gemaakt door op de goede dingen te focussen, zonder aan een zwaar regime te moeten. De open gesprekken, waarom bepaalde principes wel/niet werken, hebben mij gigantisch veel inzicht gegeven en ook het vertrouwen gegeven om mijn eigen koers te varen. Het is erg fijn om samen te werken met een ‘independent thinker’.

Ontzettend bedankt Janneke voor je goede vibes, inspiratie en resultaten". Christiaan Oosterveen 

Werkwijze

In mijn werkwijze werk ik heel intuïtief in combinatie met de resultaten uit grote onderzoeken zoals reviews en meta-analyses en mijn persoonlijke ervaringen als topsportster en voedingswetenschapper. Ik focus erop om samen met jou, structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van denkpatronen, slaap en beweging. Ik heb een vrolijke aanpak waarbij ik focus op positieve verbeteringen.

Mijn praktijk zit in Amsterdam tegenover het Amsterdamse bos. Je kunt hier gratis parkeren (en vaak kies ik ervoor om het intake gesprek buiten in het bos te laten plaatsvinden). Soms vinden de gesprekken plaats via Skype omdat dat voor beide partijen praktischer is.

Tijdens het intakegesprek zal ik je veel vragen stellen over jouw unieke leven om te onderzoeken waar jou klachten mogelijk vandaan komen. Ik wil precies weten wat je doel is en op basis daarvan krijg je een persoonlijk plan dat past bij jouw unieke situatie.

Als kind wilde ik rechercheur worden. Met een open blik “acces your ignorance” naar de nieuwe situatie kijken om vervolgens ‘de zaak’ perfect op te lossen. Dat is waar ik van geniet.

Je ontvangt het plan na het intake gesprek via de e-mail. In de (eventuele) vervolgafspraken blijf ik je intensief coachen zodat je vol zelfvertrouwen en spelenderwijs de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand neemt en je je snel (weer) topfit zult voelen. Fit is het nieuwe Rijk. Wie nu investeert in gezondheid, betaald later niet voor ziekte.

Waar kan ik jou bij helpen jezelf te helpen? Mijn specialiteiten zijn: 

  • (Top)sport
  • Gezonde/duurzame levensstijl
  • Plantaardig eten
  • Veganistisch leven
  • Sportvoeding (voor kinderen)

Staat jouw uitdaging er niet tussen? Stuur mij dan een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil jedat ik op jouw evenement, kantoor, bedrijf, sportclub, vriendengroep en/of familiebijeenkomst een lezing kom geven?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan voor een afspraak.

Interesse in mijn boeken? Klik hierThey will change your life for the better.