Schermafbeelding 2020-07-14 om 14.52.22

Laura Visarius

Cijfer:10 “Ik vond het erg inspirerend om een echt kijkje in de keuken te krijgen en concreet aan de slag te gaan! Ik heb superveel geleerd en de informatie was interessant en duidelijk. Ik heb aan de workshop een super goede basis overgehouden waarmee ik meteen resultaat ga behalen. “ 

Schermafbeelding 2020-07-14 om 15.16.54

Arjan van Erk

Cijfer:8 " Wat een super dag heb ik gehad! Zoveel nieuwe inzichten tijdens de presentaties en duidelijke informatie. Het eten was ook top en de recepten heb ik al weer een aantal keer gebruikt! Ik voel het resultaat van alles wat ik geleerd hebt!" 

Schermafbeelding 2020-07-14 om 14.57.05

Fleur

Cijfer: 9“ Ik vond het super leuk dat we meteen aan de slag gingen en dat de recepten zo heerlijk en makkelijk waren! Verder was alle informatie over de bloedwaarden van topsporters concreet en goed onderbouwd en werd het super enthousiast verteld. Ook de gekoppelde presentatie over de mindset was van grote toegevoegde waarde. Als laatst was het ook nog eens erg gezellig en kan ik niet wachten om de resultaten van mijn nieuw geleerde aanpak te gaan zien!

Schermafbeelding 2020-07-14 om 15.00.49

Ariane van den Berg

Cijfer: 9 “De presentaties waren duidelijk vanuit het hart waardoor ik de kennis meteen opslurpte! Iedere minuut van de presentatie zat ik op het puntje van mijn stoel en de workshop vloog ook echt voorbij. Daarnaast was het eten heerlijk en heb ik een overvloed aan inspiratie overgehouden aan deze dag!”

Schermafbeelding 2020-07-14 om 15.08.42

Sophie Chavannes

Cijfer: 9 “ Ik vond het superleuk hoe breed de workshop was. De presentaties gaven me niet alleen op het gebied van voeding maar ook mindset zoveel nieuwe inzichten! Ik ben nu bewust van mijn onbewuste gewoontes. Daarbij was het super dat alle informatie heel concreet en direct toepasbaar is en echt mijn ogen opent. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en pluk daar nu de vruchten van!”

Schermafbeelding 2020-07-14 om 15.11.30

Marjet van Ditshuizen

Cijfer: 10 “ Normaal gesproken heb ik een erg kleine spanningsboog maar wouw! Maar dit gehele WIN-WIN event is zo interessant dat de tijd voorbij vliegt. Ik ben zo geïnspireerd door de duidelijke verhalen en presentatie van Janneke. Het was een top combinatie van theorie en praktijk waardoor ik er zelf supermakkelijk mee aan de slag ben kunnen gaan en nog geen week later al resultaat voelde.”

Schrijf je nu in voor gezond leesvoer.

STOP. Dit super gezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top