Wist je dat... jouw lichaam en brein zijn gemaakt voor een wereld die niet meer bestaat?

Dat de instincten die je ooit gezond hielden je nu dik en ziek maken?

Ongetwijfeld denk je nu dat jij de uitzondering op de regel bent. Dat de adviezen vanuit gedegen onderzoeken niet voor jou gelden. Dat is logisch. Zo denken we nou eenmaal. Daarom zijn we dikker, zieker en ongelukkiger dan ooit, zijn de zeeën bijna leeg en schreeuwt de aarde om hulp.

Het is simpel. Als je er bewust voor kiest de WIN-WIN METHODE niet te implementeren in je leven ga je mee met de massa. 100% zeker. Echter, weet dat als je de kudde volgt, je in de stront van anderen loopt.

Van een Belgische advocaat leren hoe je kunt communiceren met je hogere zelf…uuh sorry… WAT???!!!

VINCENT CLAEYS BOUUAERT (1957 Gent)
Als advocaat heeft Vincent geleerd om rationeel en gezond kritisch in het leven te staan en te zoeken naar de essentie van probleemsituaties en conflicten. Dezelfde onderzoekende instelling heeft hij inzake spiritualiteit: wat kunnen we voor waar aannemen en op grond van welke bewijzen?

> Hoe oud bent u eigenlijk als ik vragen mag?
< Ik ben 72

We hebben allemaal dromen. Diep in ons hart weten we dat we een speciaal talent hebben. Dat we op een bijzondere manier verschil kunnen maken. Dat we anderen kunnen beroeren. Dat we van de wereld een mooiere plek kunnen maken.

Toch zijn voor veel mensen die dromen zo vaag geworden door de frustraties en gewoontes van alledag, dat we soms niet eens meer een poging ondernemen om ze waar te maken. Hierdoor raken sommigen wel, sommigen niet het gevoel van zekerheid kwijt. Zelfvertrouwen. De kracht en effectiviteit die een winnaar creëren.

Van Oma Steenman kreeg ik het boek: Eindeloos Bewustzijn van Pim van Lommel.

Daar gaat een kortverhaal aan vooraf.

Ik had het boek gelezen omdat toen ik 18 jaar was zoiets prachtigs had meegemaakt. Ik wist niet wat het was, maar het was zo heerlijk.

Na de Tweede Wereldoorlog besloten de VN (Verenigde Naties): "Nooit meer honger". Vanuit die missie stuurde de VN alle overheden aan om boeren en ondernemers te subsidiëren. Visboeren, vleesboeren, kippenboeren en boeren met een melkveehouderij kregen extra geld als ze maar snel veel calorierijke producten gingen produceren. 'Producten' waarmee we de Hongerwinter voorgoed achter ons zouden laten.

We waren met Skadi op een trainingskamp geweest in Brugge, België en onderweg naar huis. Het was mijn eerste trainingskamp in de skiff en ik het was fantastisch! Al snel belde mijn ouders met de vraag hoe ik het had ervaren. Daarna belde mijn zusje geïnteresseerd. Zelfs Matthijs, gewoon een vriend, belde enthousiast met de vraag hoe het was gegaan. Super lief maar ondertussen kookte ik van woede!

De WIN-WIN METHODE is er voor mensen met een sterk hoofd en een groot hart. Mensen met karakter. Integere mensen die weten én voelen dat er overvloed is. Dat er genoeg is voor onszelf en ook meer dan genoeg voor de ander. IN IEDERE SITUATIE. Winnaars.

Lees verder en ontdek dat de win-win methode van een compleet andere orde is als het om geluk en gezondheid gaat.

WIN-WIN METHODE
1. Wetenschappelijke resultaten vanuit meta-analyses en reviews.

2. Succesvolle (verander)strategieën van doctoren en topsporters.

3. Oude natuurwetten, kwantumfysica en het compassievolle hart. 

Kortom: het beste van verschillende werelden die elkaar versterken met een gemene deler: bewezen in de praktijk.

Kun jij drie keer per dag poepen zonder vegen?
Is je B12 niveau boven de 600 mmol/L?
Is je LDL-cholesterol tussen de 1,2 mmol/L en 1,8 mmol/L?

Nee?! Dan is het belangrijk snel in actie te komen.

Als topsporter word je er regelmatig mee geconfronteerd. Faal angst. Je wil succes. Je wil iedere training beter, iedere test harder en iedere race winnen. Je wil recht evenredige progressie. Sterker, fitter, sneller!

Al heel snel leer je dat het zo niet werkt.

Laatst zei een van mijn coachees dat hij na de feestdagen ging beginnen. Eerst moest hij voor werk nog naar Dubai, dan de feestdagen en daarna was het goede moment om het plan in uitvoering te brengen. Helemaal klaar voor een nieuwe start: Meer sporten. Gezonder eten.

Hij wilde nog even wachten omdat na de feestdagen de situatie optimaal was en zijn kans van slagen het allergrootst. Want, als hij iets doet, doet ie het goed. Dat eist het perfecte moment.

Herkenbaar? Lees verder en word een (nóg) vrolijker mens.   

Ons eigen geluk en gezondheid heeft, naast zonlicht, slapen, bewegen, liefde en zuurstof, ook te maken met wat je denkt, doet, drinkt en eet.

En nou net over dat laatste, eten, heeft iedereen een andere mening.

B12 is een belangrijke vitamine en krijgt erg veel aandacht omdat het bij heel veel processen in het lichaam is betrokken.

Na het lezen van dit artikel snap jij precies hoe jij zorgt voor een optimaal niveau en waarom dat belangrijk is. 

“So you think, so you become” 

Wedstrijden fietsen, roeien, of hardlopen.
Perfect om je bewust te worden van je gedachten, de daaropvolgende emoties en je gedrag.

Ik noem (top)sport dan ook vaak: spoedcursus zelfkennis.

MANNEN OPGELET, IK SCHRIJF DIT STUK SPECIAAL VOOR JULLIE

Schrikbarend veel mannen blijken last te hebben van een "haperend vriendje".

Ook wel erectiestoornis genoemd.

Lees verder zodat je straks precies snapt hoe jij dit voorkomt.