Hoe jij het zelfherstellende vermogen van je lijf kunt ontdekken en faciliteren!

Toch gek.   Simon heeft nooit gerookt. Zelden wat gedronken. At iedere dag minimaal 3 stuks fruit en veel groente. Erg bewegelijk. Slank en sterk.
Meer informatie

Pillen of fruit en planten.

3 jaar geleden kreeg mijn vader immers een ‘hartaanval’.   Zijn aderen waren dicht geslipt.   Typisch een TOFIN. Thin on the outside. Fat on the Inside.   Voor mij was het niet de vraag OF het ging gebeuren maar wanneer.
Meer informatie

wat het boek EET WIN-WIN voor jou kan doen!

Eigenlijk wilde ik dat niet.       En toch staan in beide boeken 65 plantaardige recepten.   Tsja, hoe kon ik nou bepalen wat jij kunt gaan maken?!
Meer informatie

Waarom we allemaal verschillend zijn maar toch van elkaar kunnen leren.

Veel mensen willen graag PRECIES weten wat ik eet.   Leuke vragen altijd.   Dankjewel en blijf ze stellen!
Meer informatie

Het gevaar van zwart-wit denken.

Sommige mensen durven zich niet door de win-win methode te laten coachen omdat ze dan denken dat ze veel fruit MOETEN eten.   Of.   Dat ze helemaal vegan MOETEN eten.   Fout.
Meer informatie

Heb liefdevol schijt!

Waarom je uit vorm bent?   Terwijl je prima weet hoe je in vorm raakt…
Meer informatie

In iedereen schuilt een vegan hart!

Ook jij bent psychisch, maar ook fysiek, waarschijnlijk niet in staat een dier te vangen, in de ogen te kijken en daarna om het leven te brengen om het vervolgens met huid en haar rauw op te eten.   Bloed en ingewanden en het gegil van een dier wat je zou vermoorden en uit elkaar …

In iedereen schuilt een vegan hart! Lees verder »

Meer informatie

Waarom je ongezonde dingen eet waarvan je weet dat ze slecht voor je zijn.

Iedereen weet dat je van chips, koek, taart, snoep, drank en laat naar bed gaan, de boot niet sneller laat gaan.   We weten dat het slecht is, en tóch doen we het.   Wat wil je dat dat eten voor je doet? Wat wil je dat die drank voor je gaat betekenen?
Meer informatie

Waarom een dieet op basis van fruit en planten voor mensen perfect is (YES!!)

Ons lichaam is een echte koolhydraten-verbrandingsmachine.   Je anatomie laat zien dat je het beste functioneert op veel fruit aangevuld met planten.   Je zoete tong, de amylase in je mond, de samenstelling van je maagzuur, de lengte en structuur van je darmen, je kleine maagje en het belangrijkste: de energiebehoefte van je cellen.
Meer informatie

Wat ik heb geleerd bij een workshop over innerlijke levenskracht!

Hans Peter, de workshop-leider, had een burn-out en is daarom 25 jaar geleden naar de Himalaya gereisd een heeft weken in een boeddhistisch klooster geleefd.   Daar kwam hij tot het inzicht dat hij geluk, succes en waardering buiten zichzelf zocht via bezitting, relaties en goeroes. Dat terwijl geluk en kracht alleen in jezelf zijn …

Wat ik heb geleerd bij een workshop over innerlijke levenskracht! Lees verder »

Meer informatie

Waarom jij elke dag een stukje zou moeten wandelen!

Afgelopen week hebben mijn ouders hier gelogeerd.   De hele ark is rondom geschilderd. Als je nog een veganistische meester-schilder zoekt 😉
Meer informatie

De echte invloed van fruit op je gebit.

“Janneke, zoveel fruit(zuren), en je tanden dan?!”   Ik was als kind (tot op de dag van vandaag, HIEPHOI!) zowat de enige zónder gaatjes.   Wat gek is, want ik eet al mijn hele leven veel fruit.
Meer informatie

Schrijf je nu in voor het aller gezondste leesvoer.

STOP. Dit supergezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

Het kan confronterend zijn. Maar je wordt er wel een nóg leuker mens van. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Schrijf je nu in voor gezond leesvoer.

STOP. Dit super gezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top