29 mei is de lancering van het nieuwe boek: FIT VEGAN FOOD. Een vegan boek geschreven door een fervent vis- en vleeseter (waarin ik een figuranten rolletje heb). Een vleeseter die een vegan boek schrijft?!

4 jaar geleden leerde ik, Janneke, Nanneke kennen. Ik vertelde dat ik 2 keer per dag trainde en in het Nederlands team roeide. Oja en dat ik mij voornamelijk voedde met fruit, bladgroen, kruiden en kiemen. Nanneke keek mij raar aan. Haar blik zei: “Dan heb jij zeker een genetische afwijking waardoor jij dat wél kan, maar verder niemand. Sport en veganisme gaan écht niet samen”. Ondertussen schreef Nanneke boeken over het eten van vis en vlees en vroeg mij iedere keer, open-minded als ze is, of ik een vegan bijdrage wilde leveren. Bijdragen aan een vis & vlees boek? Kan dat karma technisch gezien?

Iedere keer overtuigde Mitchel (mijn boyboy red.) toch weer om mijn positieve en enthousiaste vegan bijdrage te leveren aan de boeken. “Janneke, door bij te vragen aan deze boeken plant je onbewust weer een zaadje bij de vis- en vleeseters die jouw eigen boeken (nog) niet lezen”. En wat had Mitchel gelijk! Nu 4 jaar later schrijft Nanneke zelf al haar eerste vegan boek en blijkt ze zelf ook ineens die genetische afwijking te hebben en een missie! 

FEEST: DINSDAG 29 MEI 2018 VANAF 15:00 

Locatie: Optimal Health Studio (Industrieweg 38, Mijdrecht)

Vegan is een trend: steeds meer mensen eten regelmatig plantaardig. Dit unieke informatieve kookboek legt uit hoe je met een actieve levensstijl voldoende plantaardige voedingsstoffen binnenkrijgt, of je nu een weekend- of topsporter bent. Het boek bevat 75 heerlijke en prachtig gefotografeerde recepten inclusief informatie over de voedingswaarden. Met medewerking van Nicolien Sauerbreij, Vivian Reijs, Leontien van Moorsel en Janneke van der Meulen.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens