Wat ben ik gisteren op de boeklancering Fit Vegan Food ongelooflijk verwend door Nanneke, Frans en Jose: Een LuluLemon vest, deodorant van The Ohm Collection de hele dag verse sapjes, een bizar lekkere lunch met kiemen, bladgroen, falafel en alle kleuren humus, glutenvrije groente pizza. Toetjessss…..te lekkerrrrr gewoon. 100% op basis van fruit en planten, zonder kilo’s zout en olie. Bizarr lekker. Een lust voor het oog.

Natuurlijk vind ik het onwijs leuk dat ik zoveel cadeaus heb gekregen, maar weet je wat ik het allerleukste vind?!

Dat er weer een ongelooflijk mooi Vegan boek is, uitgegeven door Kosmos. Een boek waarvan ik zeker weet dat het weer ontzettend veel mensen gaat informeren en daarmee inspireren ook over te schakelen naar een plantaardig dieet en een milieu- en diervriendelijker leven. Het is namelijk niet dat mensen niet willen overstappen, mensen eten nog vis en vlees omdat ze niet anders weten/hebben geleerd. But it is changing!
+
Dat je op twee plekken in Mijdrecht (tussen Utrecht en Amsterdam) op twee plekken helemaal veganistisch kunt eten. En dan heb ik het niet over vegan junkfood maar over onwijs lekker en gezond plantaardig eten. Gerechten gemaakt met verse ingrediënten, verse kruiden en kiemen, bereid in een hypermoderne keuken. Voor de vegan curry blijken fervent vleeseters terug te komen. Naja, ik zou zeggen, kijk naar de foto’s en je weet genoeg.

Alle gerechten zijn gemaakt door Hein en Roel. Roel is een waardevolle vaste kracht voor Frans en Nanneke. De hele dag door is hij aan het proeven en snoepen voor het optimale resultaat. Hij werkt al jaren in de keuken van Rendez Vous en nu ook 2 dagen per week in de 100% vegan Optimal Health Studio. Laatst merkte hij dat zijn broeken ineens een stuk losser zitten. “Ja, dat krijg je blijkbaar als je de hele dag bananenbrood en andere planten snoept”, zegt Roel grappend. Wil jij ook weten hoe je moeiteloos afvalt? Klik dan hier

Het boek is te bestellen via bol.com en verkrijgbaar in de Optimal Health Studio in Mijdrecht.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens