Iedere euro die jij uitgeeft is een stem voor een wereld die jij kiest.

Natuurlijk wil je niet een wereld steunen met een wrede industrie van dierenuitbuiting, een vergiftiging van ons ecosysteem en verwoesting van biodiversiteit. Nee, met je euro’s steun je liever een wereld van liefdevolle omgang met alles wat leeft. 

Echter, je wil ook het allerbeste voor jezelf. Hoe combineer je dat? Hoe eet je volwaardig plantaardig? Hoe word je spelenderwijs de gezondste, sterkste en fitste versie van jezelf? Zodat je straalt van geluk en gezondheid?

Tijdens de lezing komt dit alles aan bod. En dat onder het genot van een (h)eerlijk 3-gangen diner verzorgt door Marit Biemans van de Gouden Radijs.

Deze bijzondere avond vindt plaats op de Nobele Hoeve waar Paul en Margarit samen leven met dieren met allemaal hun eigen verhaal.

Deze avond is geschikt voor:
- Mensen die van lekker eten houden
- Mensen die meer wil weten over hoe je op een gezonde manier plantaardig kunt eten
- Mensen die een inspirerend avondje uit willen
- Mensen die al helemaal plantaardig eten
- Mensen die (nog) niet (helemaal) plantaardig eten

Janneke van der Meulen (uuh ja, ik dus) is veganist en schrijfster van de boeken EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd en SUPERSNEL HERSTEL, voeding voor succes. Daarnaast is ze professioneel sporter en traint ze twee keer per dag, behalve op rustdagen, in voorbereiding op de volgende wedstrijd en focust ze verder met haar blogs, columns en websites op een wereld waarin iedereen wint!

Zelf eet Janneke 100% plantaardig, 100% biologisch en 100% lekker. Zo maximaliseert ze haar eigen gezondheid en sportprestaties en minimaliseert ze haar ecologische voetafdruk.

ZATERDAG 29 SEPTEMBER
!8:00 - 21:00 uur. 
Strijbeekseweg 34, Strijbeek 

De kosten bedragen € 50,00 p.p.
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aantal deelnemers is begrenst.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens