Kun jij drie keer per dag poepen zonder vegen?
Is je B12 niveau boven de 600 mmol/L?
Is je LDL-cholesterol tussen de 1,2 mmol/L en 1,8 mmol/L?

Nee?! Dan is het belangrijk snel in actie te komen.

Een paar serieuze klachten en artsen die geen flauw idee hadden wat ze met deze klachten aan moesten, hebben mij ertoe gedwongen alles zelf uit te zoeken in de wirwar van tegenstrijdige adviezen en wetenschappelijke onderzoeken.

Eigenlijk wilde ik gewoon, net als jij, weten: Hoe word ik (weer) sterk, fit, slank en dus op-en-top gezond?

Mijn pukkels en rode plekken op mijn gezicht wilde ik niet ‘onderdrukken’ met chemische crèmes of de pil. Ik wilde de oorzaak oplossen. Luisteren naar de signalen van mijn lichaam.

Mijn darmproblemen en zware bloedarmoede waren al helemaal onverklaarbaar voor de artsen, ik at immers gewoon rood vlees en voldoende volkorenbrood.

Ze wisten zich ook geen raad met het feit dat ik altijd honger had. Dat irritante onverzadigde knagende gevoel in mijn lijf… Herkenbaar?

Wat ben ik blij dat ze het niet wisten. Wat ben ik blij dat ik de kans heb gekregen zelf op ‘reis’ te gaan. Wat ben ik blij dat ik de drang had om gewoon gezond zijn, zonder pillen en zalfjes. Nog leuker: inmiddels mag ik die kennis met jou delen!

Ik wilde super lekker kunnen eten en super gezond zijn. Stralen van geluk en gezondheid. Toch niet zo vreemd? Dat wil jij toch ook?

Daarom deel ik tijdens de masterclass al die wetenschappelijke kennis, op een toegankelijke manier zodat jij het ook makkelijk en snel kunt toepassen in een leven met een fulltimebaan, (top)sport en/of kinderen. Want hoe meer goed onderbouwde kennis je hebt, hoe makkelijker het is zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen lijf, leven en dus gezondheid. Aankomende vrijdag behandelen we jouw unieke situatie (als je dat graag wil) en gaan we meer de diepte in. Voeding, zonlicht, beweging, slaap, gedachten. 

Informeer jezelf via deze masterclass met de resultaten uit alleen de allerbeste onderzoeken, in combinatie met de natuurwetten en het hart en geniet van het proces.

Je huid, darmen (evt partner en kinderen) en al je andere organen gaan je dankbaar zijn!

Tot aanstaande vrijdag 14 december in Amsterdam.

Aanmelden kan door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vermeld in de email aub je telefoonnummer. 

MASTERCLASS - vrijdag 14 december 2018 - Amsterdam

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens