Van een Belgische advocaat leren hoe je kunt communiceren met je hogere zelf…uuh sorry… WAT???!!!

VINCENT CLAEYS BOUUAERT (1957 Gent)
Als advocaat heeft Vincent geleerd om rationeel en gezond kritisch in het leven te staan en te zoeken naar de essentie van probleemsituaties en conflicten. Dezelfde onderzoekende instelling heeft hij inzake spiritualiteit: wat kunnen we voor waar aannemen en op grond van welke bewijzen?

Desalniettemin is hij ook altijd geïnteresseerd in spirituele zingeving. In zijn zoektocht naar ‘betrouwbare’ spiritualiteit werd zijn aandacht getriggerd door gesprekken/contacten met God, een engel of een ander soort 'lichtwezen'. Daarbij vroeg hij zich af: wie is die informatiebron eigenlijk en hoe betrouwbaar is ze? Waarom is de informatie zo esoterisch, wat betekent: bestemd voor ingewijden en niet toegankelijk voor de gewone sterveling?

Vincent > Ik volgde een cursus kinesiologie, en daar leerde ik dat je eerst toestemming moet vragen aan je Hogere Zelf, voordat je een vraag stelt of een balanstest uitvoert. Meestal vraagt men vooraf: "is het veilig en passend om deze vraag stellen?"

Ik vond dit fascinerend: er zou dus ergens een Hogere Zelf zijn. Iets of iemand die weet wat goed is voor mij. Haha, en ik zou ermee kunnen communiceren? Dat maakte mij echt nieuwsgierig. Ik had zin om te experimenteren en te ontdekken wat er met deze informatiebron mogelijk was. Hallo-hallo, wie heb ik aan de lijn? Zou het waar zijn dat er ergens een vorm van intelligentie is die over me waakt? Het leek me erg onwaarschijnlijk, maar mijn nieuwsgierigheid won.

Op een dag heb ik gewoon gevraagd aan mezelf of ik via spierspanning kon communiceren met mijn Hogere Zelf. Het antwoord was positief. Maar of er ooit iets zinvols uit zo’n gesprek zou kunnen komen? Ik twijfelde.

Ik zocht dus naar een communicatiemiddel. Ik begon eerst met een set engelenkaarten maar vrij snel begon ik mij eraan te storen. Als er een intelligentie aanwezig was die me kende, die me wilde helpen, dan was dat ene kaartje toch wel een zeer simplistische boodschap. Ik begon te verlangen naar een duidelijkere vorm van informatie en ondertussen ‘brak ik mijn hoofd’ over het idee dat er een intelligentie met mij meeluisterde.

Ik ging op zoek naar een meer genuanceerde vorm van dialoog. Een tijdje later vroeg ik of "hij" op mijn vraag zou kunnen antwoorden door me een bladzijde aan te wijzen uit het orakelboek I Ching. Hij stemde in. Weer was er een coherentie in het antwoord. Maar het stoorde me dat de I Ching te veel voor interpretatie vatbaar was. Het was te subjectief voor mij.

Enkele dagen later ging ik een weekend bij mijn oude vader logeren. Mijn vader was 94 jaar, niet goed te been, licht dementerend en hulpbehoevend. We hadden ervoor gekozen om hem zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving te laten. Om beurten zorgden mijn broers en zussen voor hem. Mijn papa was die zondag in zijn namiddagdutje verzonken, en eigenlijk wilde ik het liefst gaan wandelen in de natuur. Ik aarzelde. Als hij wakker zou worden terwijl ik weg was, dan zou hij onrustig worden en zich misschien alleen voelen. Ik besloot om bij hem te blijven. Maar, nu ik toch tijd had, dacht ik weer aan het experiment. Zou ik eens proberen om een boodschap te vragen via de krant? Ik zette me aan tafel met een krant, sloot even de ogen en kwam tot rust. Toen vroeg ik: 'Wil je me een concreet advies geven met woorden uit de krant?' ‘Ja’, was het antwoord. Ik zocht met behulp van de spiertest hoeveel woorden, waar ik ze zou vinden in de krant, en in welke volgorde ik ze moest plaatsen. De zin die ik kreeg was: "De vader gaat beter - Helemaal niet geraakt - Ga - Ga wandelen, mijn zoon".

Ik was verbluft!

Zo begon ik aan een onwaarschijnlijk avontuur van dialoog met mijn Hogere Zelf. Ik goot deze dialogen in mijn boek 'DE OGEN VAN DE GEEST'.

Op zaterdag 23 maart 2019 komt Vincent naar Amsterdam! Tijdens deze dag gaat Vincent ons leren hoe je zelf zo'n relatie tot stand kunt brengen met jouw eigen ‘hogere zelf’. Communiceren met je eigen ‘engel’ kan verhelderende inzichten geven over je eigen zijn en de zin van je leven.

De lezing in combinatie met de workshop, verzorgt door een advocaat over wel een heel speciaal onderwerp kan niet anders dan een hele speciale avond opleveren.

Dit alles vindt plaats in Amsterdam. 

Aanmelden kan door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je telefoonnummer.

Het boek: De Ogen van de Geest – een gids om te ontwaken is te verkrijgen via: www.shopmybooks.com

Meer over Vincent op: www.eyesofthespirit.net

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens