Wist je dat... jouw lichaam en brein zijn gemaakt voor een wereld die niet meer bestaat?

Dat de instincten die je ooit gezond hielden je nu dik en ziek maken?

Ongetwijfeld denk je nu dat jij de uitzondering op de regel bent. Dat de adviezen vanuit gedegen onderzoeken niet voor jou gelden. Dat is logisch. Zo denken we nou eenmaal. Daarom zijn we dikker, zieker en ongelukkiger dan ooit, zijn de zeeën bijna leeg en schreeuwt de aarde om hulp.

Het is simpel. Als je er bewust voor kiest de WIN-WIN METHODE niet te implementeren in je leven ga je mee met de massa. 100% zeker. Echter, weet dat als je de kudde volgt, je in de stront van anderen loopt.

Tijdens de lezing ga ik jullie kraakhelder uitleggen waarom er zoveel verwarring en complexiteit over ‘gezondheid’ bestaat en waarom (als je niet voorop loopt) je zoveel verschillende (bullshit) verhalen hoort. Na dit uurtje snap je wat je voor optimale gezondheid iedere dag het beste kunt doen en laten.

Niet omdat ik dit zelf verzonnen heb, maar omdat dit jarenlang consequent naar voren komt uit de allerbeste wetenschappelijke onderzoeken.

Wil je optimaal gezond zijn? Wil je een (heel klein beetje) afvallen? Optimaal voorbereid zijn op de toekomst en het maximale uit jezelf halen?

Tijdens de lezing op 9 en 10 maart op VeggieWorld in Utrecht hebben we lol.
Na de lezingen heb jij de tools om snel gezonder en fitter te worden.

Be smart, draai aan de goede knoppen zodat je niet ineens voor verassingen komt te staan…oja en van de win-win methode profiteert alles en iedereen. Jij ook!

Met vrolijke groet,
Janneke 

It will change your life for the better

VRIJ ZIJN WE BLIJ

VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

 

 

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens