UIT Magazine is het lifestyle magazine voor levensgenieters in de regio Amsterdam. Deze keer heeft het magazine het thema gezond en zo wisten ze mij te strikken voor een interview.

Hoe ik denk over gezondheid?
> Gezondheid is één van de belangrijkste pijlers voor geluk, succes, fitheid en presteren. Gezondheid wordt niet alleen bepaald door wat je eet, maar door alles waarmee je jezelf voedt.

Dus omring ik mij met positieve, inspirerende mensen. Studeer ik veel om mijzelf maximaal te ontwikkelen. Zoek ik de zon op, slaap goed, train slim en eet ik in overeenstemming met de menselijke anatomie. Ook wil het win-win dieet genoemd ;-)

Mijn mening over het milieu?
Terwijl we ons druk maken over de miljoenen auto’s, vrachtwagens en vliegtuigen vergeten we dat het grootste probleem ons broodje kaas en bal gehakt zijn. Vlees, vis, zuivel en eieren zijn een van de belangrijkste boosdoeners bij de klimaatverandering.

Zijn we met te veel? Nee, als we massaal meer fruit en plantaardig gaan eten kan de wereld 30 miljard mensen lekker en gevarieerd voeden. Hoe cool is dat?! Want we zijn nog ‘maar’ met 7 miljard mensen.

INTERVIEW UIT MAGAZINE JANNEKE MIDDENBLAD

Supplementen?
Ons lichaam is gemaakt voor een wereld die niet meer bestaat. Omdat zelfs ik te weinig buiten kom neem ik vitamine D3.
Ook B12 zit nauwlijks nog in onze bodem. Dat suppleer ik dus ook, zou iedereen wellicht moeten doen? 

Dieet?
Mijn manier van eten noem ik het win-win dieet omdat letterlijk alles en iedereen er beter van wordt: het is superlekker, supergezond en het beste voor de aarde en de dieren!

Dieren?
Ik doe er alles aan om mensen bewust te maken dat je véél gezonder en dus slanker en gelukkiger kunt leven zonder dieren in je voeding, kleding en cosmetica. Er worden wereldwijd elk jaar zo’n 100 miljard landdieren en 2,7 triljoen zeedieren misbruikt voor hun vlees, vacht, melk of eieren. Door deze intensieve veeteelt en landbouw - voor het voer van deze dieren - zijn veel vogelsoorten, bijen en andere insecten uitgestorven. De dieren en aarde schreeuwen om hulp. En wij over +- 3 jaar ook.

Maar ik zie ongelooflijk veel positieve veranderingen. Steeds meer mensen denken, leven en eten in termen van win-win!

Wil jij het allerbeste voor jezelf? Ben je opzoek naar een gids?

De win-win methode is jouw ticket naar persoonlijke groei, rust in je hoofd en een duurzaam gezond lijf. Zodat je straalt van geluk en gezondheid en als bonus het lichaam krijgt waar je zo naar verlangt. 

Stuur je verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem contact met je op.

Veel liefs, Janneke

VRIJ ZIJN WE BLIJ.

Ps. Er zijn nog een aantal plekken voor de masterclass op vrijdag 5 april. Check hier waar ik nog meer spreek: Agenda

VOOR WINAARS ZONDER VERLIEZERS. 

LEES OOK: Waarom contact met je ‘hogere ZELF’ je helpt gelukkigere en gezondere KEUZES te maken 

Het hele interview lezen? Bemacht het UIT magazine. Oja, het magazine is GRATIES.

UIT COVER MAART 2019


Dank Eveliene Steenaart voor het interview. Dank Jose van Riele voor de foto’s.

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens