Mijn pa is Meester Schilder en ik vraag hem of hij wel eens over een vochtplek heen schildert. Hij kijkt mij verbaasd, bijna geïrriteerd, aan en zegt: “Ja, maar niet alvorens het onderliggende lek te hebben opgelost”.

Klinkt logisch toch?! Je gaat niet over een vochtplek heen schilderen zonder het lek op te lossen. 

Echter, als het om gezondheid en afvallen gaat, doen we niets anders. We schilderen met de mooiste recepten en bizar veel kennis over voeding en gezondheid over de vochtplekken heen om maar gezonder, energieker en slanker te worden. Weer een nieuw dieet, weer nieuwe recepten, weer een nieuw eetschema weer een nieuwe diëtist. Ondertussen zijn we nog nooit zo dik en uit vorm geweest.

Ja, ieder pondje gaat door het mondje. Geen nieuws. Wat jij moet begrijpen om echt resultaat te boeken, en daar schilderen de meeste boeken/diëtisten/gewichtsconsulenten voor het gemak even overheen, is dat je niet alleen eet en drinkt om fysieke redenen. Eten en drinken heeft ook mentale en emotionele redenen die ook kunnen aanvoelen als echte honger.

Als jij met blijvend succes: gezonder, energieker en slanker wil worden moet je doorzien en snappen waarom dat steeds maar niet lukt. Bewust worden van je eigen doen en laten. Hoppaaaah! Zooooo machtig interessant! Door hier samen naar te kijken maak je in één avond meer stappen dan in jaren alleen aanmodderen. 

Dat jouw brein en lijf meerdere redenen heeft om te eten naast echte fysieke honger en dorst, is DE reden waarom je ondanks bakken aan kennis over voeding, gezondheid toch niet het resultaat hebt waar je zo naar verlangt. Is DE reden dat je soms dingen eet waarvan je VOORAF al weet dat je er ACHTERAF spijt van krijgt. Je bent geen slappeling. Het is niet een kwestie van wilskracht. Je bent aan het schilderen over een lek.

Tijdens de masterclass op vrijdag 5 april gaan we uitgebreid in op dit mentale en emotionele aspect van 'honger'. Je wil namelijk eerst glashelder begrijpen waarom je op dit moment doet wat je (niet) doet. Vervolgens leer je eten wanneer je echte FYSIEKE-honger hebt en hoe je je lichaam hier optimaal mee bedient. Niets meer en niets minder.

Simpel. Bevrijdend. Je lichaam gaat je eeuwig dankbaar zijn. Je hoofd trouwens ook.

Dus heb jij bakken met kennis over voeding en gezondheid maar toch net niet het lijf en de energie waar je van droomt? Alles al geprobeerd? Heb je meer dan genoeg wilskracht en discipline, maar zie je geen resultaat? Schrijf je dan in door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je telefoonnummer.

Na deze avond heb je de tools om het lek te dichten en snel daarna het lichaam waar je zo naar verlangt.

Vrijdag 5 april
18:00 – 21:00 uur
Inclusief 100% biologische win-win maaltijd
Nog 4 plekken beschikbaar
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alles voor slechts 99,-
Korting als je samen met je vrienden/vader/moeder/broers of zussen komt.

VRIJ ZIJN WE BLIJ
VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

Lees ook Waarom je dingen eet en drinkt waar je later spijt van krijgt
Lees ook Waarom jij zo moeilijk van kaas kunt afblijven

Foto: annemariedekker.nl 

Verberg reactieformulier

1000 Resterende tekens