Inmiddels heb ik twee boeken geschreven en werk ik hard aan het derde boek.

EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd 

Gezond, fit, sterk, slank en vrolijk zijn is eigenlijk best simpel, al lijkt het tegenwoordig complex. Wie kunnen we geloven als we willen afvallen? Waar gaan we beginnen als we sterker willen worden? Wat moeten we doen om simpelweg fit te zijn? Gezond en energiek? Wat zet je daarvoor in 5 minuten op tafel? Iedereen zegt iets anders. 

Daarom dit boek. Want zodra dingen complex worden, moeten we terug naar de basis. 

We willen graag meer groente en fruit eten en minderen met melk, vlees en vis, maar hoe zit het dan met eiwitten? B12? Krijg je dan geen tekorten? Hoe doe je dat met kinderen en is het niet heel erg duur om zo te leven? Kun je er op een gezonde manier mee afvallen en slank blijven? En nog belangrijker: wat eet je dan de hele dag?

EET WIN-WIN geeft op basis van alleen de allerbeste onderzoeken antwoord op al deze vragen zodat je niet alleen het allerbeste voor jezelf en je gezin doet, maar ook voor de aarde. Win-win!

KOOP HIER EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd

SUPERSNELHERSTEL, voeding voor succes 

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor mensen die supersnel willen herstellen zodat ze maximaal kunnen presteren. Mensen met doelen en ambities. (Top)sporters, mensen met een eigen bedrijf, mensen met verantwoordelijk en/of zwaar werk. Mensen die het gas erop hebben. Mensen die van een 8 een 10 willen maken. Mensen die sterk, krachtig, fit en gezond willen zijn. Belastbaar, zowel fysiek als mentaal. Voor mensen die slimme keuzes willen maken en die bereid zijn om in zichzelf en de aarde te investeren. 

KOOP HIER #SUPERSNEL HERSTEL, voeding voor succes