Eet WIN-WIN

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor mensen die (meer) plantaardig willen eten op een super lekkere én gezonde manier.

Want we willen graag meer groente en fruit eten en minderen met melk, vlees en vis, maar hoe zit het dan met eiwitten? B12? Krijg je dan geen tekorten? Hoe doe je dat met kinderen en is het niet heel erg duur om zo te leven? Kun je er op een gezonde manier mee afvallen en slank blijven? En nog belangrijker: wat eet je dan de hele dag?

EET WIN-WIN geeft op basis van alleen breed erkende en valide studies, uitgevoerd onder grote groepen mensen, uit verschillende landen, gedurende lange tijdsbestekken en met gerandomiseerde – double blind - gecontroleerde onderzoeken gepubliceerd in peer reviewed magazines antwoord op al deze vragen. Dit zijn de onderzoeksmethoden met wetenschappelijk de meeste bewijskracht. Altijd in combinatie met het compassie volle hart, eenheidsbewustzijn, succesvolle topsportprincipes voor blijvende verandering zodat je niet alleen het allerbeste voor jezelf en je gezin doet, maar ook voor de aarde. Win-win

eet win-win
super snel herstel

Supersnel herstel

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor mensen die supersnel willen herstellen zodat ze maximaal kunnen presteren. Mensen met doelen en ambities. (Top)sporters, mensen met een eigen bedrijf, mensen met verantwoordelijk en/of zwaar werk. Mensen die het gas erop hebben. Mensen die van een 8 een 10 willen maken. Mensen die sterk, krachtig, fit en gezond willen zijn. Belastbaar, zowel fysiek als mentaal. Voor mensen die slimme keuzes willen maken en die bereid zijn om in zichzelf en de aarde te investeren.

Supersnel herstel:

  • Verlaagt je vetpercentage

  • Vergroot je spierkracht en uithoudingsvermogen

  • Verbetert slaap en seks

  • Maakt je vrolijk en energiek!

  • Is milleuvriendelijk

  • Geeft direct resultaat

Loes

Loes Reus

PCOS als persoonlijk kompas

Janneke’s werk sprak mij direct aan. Na het opslurpen van het boek EET WIN-WIN heb ik vele mensen naar het boek verwezen. Het helpt je in te zien wat het terugkeren naar onze werkelijke basisvoeding voor je kan betekenen en waarom dit zo is.

Wat ik prettig vind is dat de content in het boek zich niet alleen richt op de gezondheid van het individu: Janneke trekt het door tot op mondiaal niveau en bespreekt waarom en hoe we massaal moeten overstappen naar een veelal plantaardig bestaan.

Tot slot maakt ze het ook nog eens verassend eenvoudig dit zelf toe te passen. Herkenbare ingrediënten en geen vereiste chefkok-skills. Al met al heeft ze een echte blauwdruk weten te schrijven van haar eigen persoonlijkheid en kenmerken: doordacht, nuchter, verantwoordelijk, oer-Hollands en met de blik op de toekomst.

Ik hoop oprecht dat eenieder die Janneke’s werk treft, ook haar boek ter harte gaat nemen: want samen maken we het verschil.

bob

Bob van Vliet

Ik ben altijd sceptisch geweest tegenover leefstijl-boeken. De meeste artikelen/boeken die ik erover las waren slecht onderbouwd. Vaak is het een mening van iemand.

Dit is veranderd sinds ik EET WIN-WIN heb gelezen. Je belicht elk dilemma en vraagstuk vanuit verschillende wetenschappelijk en spirituele kanten. Dat alles zonder belerend te zijn.

Je enthousiasme is zeer aanstekelijk.

Het is wat mij betreft écht een boek voor mannen. Het heeft mijn leven veranderd. Ik voel me sterker en fitter dan ooit zowel fysiek als mentaal.

Bedankt daarvoor Janneke.

Schrijf je nu in voor gezond leesvoer.

STOP. Dit super gezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top