Loes

Loes Reus

Janneke’s werk sprak mij direct aan. Na het opslurpen van het boek EET WIN-WIN heb ik vele mensen naar het boek verwezen. Het helpt je in te zien wat het terugkeren naar onze werkelijke basisvoeding voor je kan betekenen en waarom dit zo is.

Wat ik prettig vind is dat de content in het boek zich niet alleen richt op de gezondheid van het individu: Janneke trekt het door tot op mondiaal niveau.

Tot slot maakt ze het ook nog eens verassend eenvoudig dit zelf toe te passen. Herkenbare ingrediënten en geen vereiste chefkok-skills. Al met al heeft ze een echte blauwdruk weten te schrijven van haar eigen persoonlijkheid en kenmerken: doordacht, nuchter, verantwoordelijk, oer-Hollands en met de blik op de toekomst.

Ik hoop oprecht dat eenieder die Janneke’s werk treft, ook haar boek ter harte gaat nemen: want samen maken we het verschil. ”

bob

Bob van Vliet

Ik ben altijd sceptisch geweest tegenover leefstijl-boeken. De meeste artikelen/boeken die ik erover las waren slecht onderbouwd. Vaak is het een mening van iemand.

Dit is veranderd sinds ik EET WIN-WIN heb gelezen. Je belicht elk dilemma en vraagstuk vanuit verschillende wetenschappelijk en spirituele kanten. Dat alles zonder belerend te zijn.

Je enthousiasme is zeer aanstekelijk.

Het is wat mij betreft écht een boek voor mannen. Het heeft mijn leven veranderd. Ik voel me sterker en fitter dan ooit zowel fysiek als mentaal.

Bedankt daarvoor Janneke.

Schrijf je nu in voor gezond leesvoer.

STOP. Dit super gezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top