DE WIN-WIN METHODE

De WIN-WIN METHODE is er voor mensen met een sterk hoofd en een groot hart. Mensen met karakter. Integere mensen die weten én voelen dat er overvloed is. Dat er genoeg is voor onszelf en ook meer dan genoeg voor de ander. IN IEDERE SITUATIE. Winnaars.

Ik ben vastberaden om de win-win methode breed uit te rollen in Nederland. En dat gaat lekker. De boeken worden massaal gelezen en de lezingen druk bezocht. Iedere dag stijgt de teller van mensen die voorop lopen. Winnaars die laten zien dat jouw winst geen verliezers hoeft op te leveren.


“Eet kwark en val af. Koop nu aandelen Shell en wordt rijk. Eet vis voor je omega-3 wordt gelukkig en voorkom hart- en vaatzieken. Eet vlees voor je ijzer en ‘aaaaaarrrrd’. Vlieg nu naar Bali en ontspannn.” Adviezen met alleen maar verliezers.

Adviezen gebaseerd op macht, angst, schaarste en onwetendheid. Niet op een breed pallet aan kennis, principes, het hart en de lange termijn.

De aarde is daar klaar mee. Ze piept, kraakt en sputtert aan alle kanten. Net als wij: Dikker, zieker en ongelukkiger dan ooit.

De win-win methode wil constant wederzijds voordeel

Ga de gevolgen van je (koop)gedrag vandaag eens van de andere kant te bekijken. Probeer serieus te begrijpen wat de behoeften en de belangen van de ander zijn en je te verplaatsen in de positie van de ander en te voelen hoe het zou voelen als jij zelf in die situatie zou zitten.

In een open-systeem hoeft winnen nooit ten koste te gaan van iets of iemand anders

Ben jij een winnaar op zoek naar het allerbeste voor jezelf? Wil je voorop lopen?

De win-win methode is jouw ticket naar persoonlijke groei, rust in je hoofd en een duurzaam gezond lijf.  Vertel mij jouw unieke verhaal.

Veel liefs, Janneke

VRIJ ZIJN WE BLIJ
Voor winnaars | Zonder verliezers.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor het aller gezondste leesvoer.

STOP. Dit supergezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

Het kan confronterend zijn. Maar je wordt er wel een nóg leuker mens van. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Schrijf je nu in voor gezond leesvoer.

STOP. Dit super gezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top