Durf af te wijken van de norm en krijg als bonus een gezond, slank en energiek lijf

In de reguliere supermarkt voor biologische spinazie en bleekselderij. Tsja en als je dan toch in de rij bij de kassa staat is de behoefte om in iemands wagentje te gluren bijna niet te onderdrukken…Direct is het crystal clear: Het menselijke brein is een kopieermachine. Een ‘wat is normaal’ kopieermachine. Een ‘ik pas mij moeiteloos snel aan de norm’ kopieer machine. We kijken naar wat de massa doet en doen dat gedachteloos na. Wagentjes vol met zogenaamde ‘gezonde-bullshit’. Dezelfde vulling. Hetzelfde overgewicht. Dezelfde ziektes.

Vroeger was dat kopiëren een levensreddend instinct. Anno 2019, letterlijk, een dodelijke* gewoonte. Want de norm is schrijnend in ‘voedsel-Nederland’.

Ik denk aan het fantastische gesprek met de 100-jarige vrouw die vertelde over hoe we in 60 jaar drastisch anders zijn gaan eten.

Ik zou zeggen: observeer even de supermarktwagentjes en vervolgens degene die het voortduwt. Ook bij jezelf 😉

Wil je afwijkende resultaten? Wil jij slank, fit en energiek tot aan je 100stedan moet je afwijken van de norm en stoppen met het kopiëren van de massa. Wat jij koopt en eet moet dus significant verser en gekleurder zijn dan wat er in het wagentje ligt van de massa. Want de massa loopt slaapwandelend richting overgewicht met als bonus één of andere welvaartziekte. Constant vermoeid. Loop hun niet achterna.

De win-win methode kan je daarbij helpen. Want: VRIJ ZIJN WE BLIJ

VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

*onnodig vroegtijdige doodsoorzaken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor het aller gezondste leesvoer.

STOP. Dit supergezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

Het kan confronterend zijn. Maar je wordt er wel een nóg leuker mens van. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Schrijf je nu in voor gezond leesvoer.

STOP. Dit super gezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top