Ons eigen geluk en gezondheid heeft, naast zonlicht, slapen, bewegen, liefde en zuurstof, ook te maken met wat je denkt, doet, drinkt en eet. En nou net over dat laatste heeft iedereen een andere mening. Om in die wirwar van tegenstrijdige adviezen voor de allerlekkerste en gezondste opties te gaan, ben ik zelf de literatuur ingedoken. Een bezigheid die mij heel veel meer heeft opgeleverd dan het terugkrijgen van een uitstekende gezondheid. Conclusie?

Gezond en gelukkig zijn lijken tegenwoordig complex, maar zijn eigenlijk best simpel. In mijn nieuwe boek ga je lezen waardoor al die verwarring en complexiteit ontstaat. En wat je vervolgens iedere dag het beste kunt eten en drinken. Niet omdat ik, of de wetenschap, je daarvan heeft overtuigd, maar gewoon omdat je na het lezen van dit boek daar ontzettend veel vertrouwen en zin in hebt gekregen!

In het boek staan 65 verrassend simpele plantaardige recepten die je binnen
no-time op tafel hebt staan. #EETWINWIN #thefutureisvegan #plantbased #plantbaseddiet #gofruityourself #fruit #organic #veganfitgirl #fitgirl #plantbasedathlete #science #review #metaanalysis #book #instabook #bookstagram #new #vegan #plantpower #health #fit #love #smile #play #empower #empowerment — in Amsterdam.