Een paar serieuze klachten als kind en puber en artsen die geen flauw idee hadden wat ze met deze klachten aan moesten, dwongen mij ertoe alles zelf uit te zoeken in de wirwar van tegenstrijdige adviezen en wetenschappelijke onderzoeken. Eigenlijk wilde ik gewoon, net zoals iedereen, weten: Hoe word ik (weer) sterk en fit?

Mijn pukkels en rode plekken op mijn gezicht wilde ik niet laten verdwijnen met chemische crèmes of de pil. Ik wilde de oorzaak daarvan oplossen. Ook mijn zware bloedarmoede waren onverklaarbaar voor de artsen. En ze wisten zich al helemaal geen geen raad met het feit dat ik altijd honger had terwijl ik super veel at...
Simpel gezegd: Ik wil mezelf gewoon goed voelen en mijzelf zo goed mogelijk beschermen tegen welvaartsziekten en andere narigheid. Zonder pillen en zalfjes. Niet overleven, maar echt leven! Ontspannen presteren op de toppen van mijn kunnen. Toch niet zo vreemd? Dat wil toch iedereen?
Daarom deel ik in mijn nieuwe boek EET WIN-WIN al die wetenschappelijke kennis op een toegankelijke manier zodat iedereen het makkelijk en snel kan toepassen in een leven met een fulltimebaan, (top)sport en/of kinderen. Hoe meer goed onderbouwde kennis je hebt, hoe makkelijker het is zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen lijf, leven en dus gezondheid. En het leuke is, wat het allerbeste is voor jezelf is ook het aller beste voor de toekomstige generaties. Win-win!