Persoonlijk voedingsplan

Wil je je gezondheid naar de next level helpen? Je (sport)prestaties verbeteren? Als coach begeleid ik mensen die niet ziek zijn maar wel beter willen worden. Changemakers. Winnaars.

Door middel van mijn holistische aanpak laat ik je ervaren dat je zelf een enorme invloed hebt op jouw gezondheid, hoe je je voelt en wat je presteert (tijdens sport/werk/studie).

  • Waar loop je tegenaan?

  • Waar heb je een vraag over?

  • Wat is je doel?

  • Wie wil je zijn als mens?

Laat mij als voedingswetenschapper en topsporter je helpen, jou zelf je eigen ongemakken en ontevredenheden snel en structureel op te lossen.

Janneke boodschappen aan het doen
laurens

Laurens de Groot, co-founder Smart Parks

Dankzij de coaching van Janneke leerde ik wat écht gezond eten met je lichaam doet. Ik voel me vitaler en zit stukken beter in mijn vel. Voor iedereen die zijn eigen welzijn naar de next level wil tillen een aanrader!

ROOSMARIJN LEEMAN

Roosmarijn Leeman

Samenwerken met Janneke is zo ontzettend gaaf! Doordat ze de juiste snaren weet te raken heb ik de juiste tools in handen gekregen om veel meer uit mezelf te halen.

Schermafbeelding 2020-08-09 om 14.03.45

José Otte

“Toen ik Janneke’s boek Eet Win-Win ging volgen dacht ik eerst nog dat ik vooral een nieuwe manier van eten koos. Ik was vooral op zoek naar een manier waarop ik naar mijn ideale gewicht kon komen. Met het eten van Win-Win maaltijden lukte dat zeker. Ik viel in een jaar 15 kilo af, bereikte mijn ideale gewicht (wat lager lag dan ik dacht) en voelde me super energiek. Janneke’s boeken zijn super.

Maar haar coaching is helemaal top.

Janneke is open, eerlijk, vrolijk en stroomt over van liefde en energie. Ik heb dat nodig. Ik denk altijd dat ik het beter weet, en door Janneke’s manier van coaching hebben we blinde vlekken bewust gemaakt. Haar tomeloze energie is een voorbeeld… het aanstekelijk want ik heb inmiddels ook veel meer enthousiasme en energie! In de coaching hielp Janneke me door allerlei processen heen. Zelfs de moeizame relatie met mijn ouders herstelde zich wonderbaarlijk. Het Win-Win proces gaat niet alleen over eten. Het gaat over voeden. Je lijf voeden, je geest voeden, je ego thuis laten en op zoek gaan naar wat er werkt en wat je nodig hebt, nu.

Het is een heerlijk proces geweest, dat me rust in mijn hoofd bracht.

Alles wat ik doe heeft een nieuwe dimensie gekregen doordat ik nu veel flexibeler ben (in lichaam en geest), en dat komt door het eten van de Win-Win maaltijden, en het werken aan mezelf.

Ik zou zeggen; stap over je angst heen en ga met Janneke aan het werk. Je bent het waard. José Otte”

MARISKA VAN RIJSWIJK

Mariska van Rijswijk

Janneke van der Meulen heeft mij geholpen om gezondheidsproblemen op te lossen waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet. Al jaren had ik last van mijn maag, darmen en huidontstekingen. Janneke stemde haar advies af op mijn persoonlijke situatie. Zo wordt het haalbaar, sterker nog, je levensstijl veranderd zonder dat je het door hebt. Haar aanpak als coach: Direct, no-nonsense, praktisch, spiegel, doelgericht. Janneke als persoon: warm, inspirerend, behulpzaam, verantwoordelijkheidsbesef (maakt dingen af, laat niet los), doorzetter, gevoelig.

Janneke van der Meulen

Werkwijze

In mijn werkwijze werk ik intuïtief in combinatie met de resultaten uit grote onderzoeken zoals reviews en meta-analyses en mijn persoonlijke ervaringen als topsportster en voedingswetenschapper. Ik focus erop om samen met jou, structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van denkpatronen, slaap, beweging en stress. Ik heb een vrolijke aanpak waarbij ik focus op positieve verbeteringen van het algehele welzijn.

Mijn praktijk zit in Amsterdam (naast A10) / Vinkeveen (naast A2). Woon je ver van Amsterdam of Vinkeveen? Geen probleem ik help talloze mensen via Skype/telefoon.

In de vervolgafspraken blijf ik je intensief coachen zodat je vol zelfvertrouwen en spelenderwijs de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand neemt en je je snel (weer) topfit zult voelen. Fit is het nieuwe Rijk. Wie nu investeert in gezondheid, betaalt later niet voor ziekte.

Schrijf je nu in voor gezond leesvoer.

STOP. Dit super gezonde leesvoer is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top