Persoonlijk voedingsplan

Wil je je gezondheid naar de next level helpen? Je (sport)prestaties verbeteren? Als coach begeleid ik mensen die niet ziek zijn maar wel beter willen worden. Changemakers. Winnaars.

Door middel van mijn holistische aanpak laat ik je ervaren dat je zelf een enorme invloed hebt op jouw gezondheid, hoe je je voelt en wat je presteert (tijdens sport/werk/studie).

  • Waar loop je tegenaan?

  • Waar heb je een vraag over?

  • Wat is je doel?

  • Wie wil je zijn als mens?

Laat mij als voedingswetenschapper en topsporter je helpen, jou zelf je eigen ongemakken en ontevredenheden snel en structureel op te lossen.

Janneke boodschappen aan het doen
laurens

Laurens de Groot, co-founder Smart Parks

Dankzij de coaching van Janneke leerde ik wat écht gezond eten met je lichaam doet. Ik voel me vitaler en zit stukken beter in mijn vel. Voor iedereen die zijn eigen welzijn naar de next level wil tillen een aanrader!

MARISKA VAN RIJSWIJK

Mariska van Rijswijk

Janneke van der Meulen heeft mij geholpen om gezondheidsproblemen op te lossen waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet. Al jaren had ik last van mijn maag, darmen en huidontstekingen. Janneke stemde haar advies af op mijn persoonlijke situatie. Zo wordt het haalbaar, sterker nog, je levensstijl veranderd zonder dat je het door hebt. Haar aanpak als coach: Direct, no-nonsense, praktisch, spiegel, doelgericht. Janneke als persoon: warm, inspirerend, behulpzaam, verantwoordelijkheidsbesef (maakt dingen af, laat niet los), doorzetter, gevoelig.

ROOSMARIJN LEEMAN

Roosmarijn Leeman

Samenwerken met Janneke is ontzettend gaaf! Doordat ze de juiste snaren weet te raken krijg ik de juiste tools in handen om meer uit mezelf te halen.

Janneke van der Meulen

Werkwijze

In mijn werkwijze werk ik intuïtief in combinatie met de resultaten uit grote onderzoeken zoals reviews en meta-analyses en mijn persoonlijke ervaringen als topsportster en voedingswetenschapper. Ik focus erop om samen met jou, structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van denkpatronen, slaap, beweging en stress. Ik heb een vrolijke aanpak waarbij ik focus op positieve verbeteringen van het algehele welzijn.

Mijn praktijk zit in Amsterdam (naast A10) / Vinkeveen (naast A2). Woon je ver van Amsterdam of Vinkeveen? Geen probleem ik help talloze mensen via Skype/telefoon.

In de vervolgafspraken blijf ik je intensief coachen zodat je vol zelfvertrouwen en spelenderwijs de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand neemt en je je snel (weer) topfit zult voelen. Fit is het nieuwe Rijk. Wie nu investeert in gezondheid, betaald later niet voor ziekte.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

STOP. Deze nieuwsbrief is alleen voor vrolijke changemakers! Voor winnaars. Zonder dat anderen daarvoor hoeven te verliezen. Eerlijk zijn: ben jij klaar voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Ben je 'ready for positive change'?

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top