LEEF WIN-WIN – COACH – professioneel spreker –inspirator – blogger – PROFESSIONEEL ATLEET - SCHRIJFSTER van de BOEKEN EET WIN-WIN en SUPERSNEL HERSTEL – expert op het gebied van geluk en gezondheid – VEGAN

Met mijn werk bied ik duidelijkheid over de toekomst, wat we dan eten en drinken, en de impact hiervan op onze geluk & gezondheid. Hiermee help ik mensen en instellingen meer bewust te worden hoe we in deze complexe tijden zelf het verschil kunnen maken en de beste besluiten kunnen nemen.

Het delen van een onafhankelijke manier van kijken, denken en handelen naar een gezondere toekomst, is waar alles bij om draait. Mensen bewust maken van hun onbegrensde mogelijkheden en invloed is mijn passie en het creëren van meer bewustzijn voor een wereld waarin we allemaal gezond en vol zelfvertrouwen leven is mijn missie.

LEEF WIN-WIN. Het allerbeste voor dier, aarde en mens.

Na mijn VWO rondde ik in 2011 de master Finance and Investments en de master Human Resource Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn studie gaf ik bijles in de vakken wiskunde en statistiek en werkte ik onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken. Ik studeerde af bij de SNS-bank en werkte mee aan grote onderzoeksprojecten. Daar leerde ik hoe je de bewijskracht van wetenschappelijke onderzoeken beoordeeld en hoe je de resultaten daarvan kunt implementeren in de praktijk. De studie heb ik altijd gecombineerd met verschillende bijbanen en commissies. En met sport. Topsport. Roeien. Eén van de lichamelijk zwaarste sporten die er is. En om dit alles vol energie, met succes en een glimlach te voltooien, weet ik dat ik snel moet herstellen. Supersnel.

Vanaf 2011 roeide ik 5 jaar in het Nederlandse team en behaalde meerdere (inter)nationale successen. Inmiddels zijn krachttrainen, mountainbiken, hardlopen, strand-, racefietsen en pilates aan mijn sportieve hobby’s toegevoegd. Na mijn studie werkte ik voor Shell en schreef ik mijn eerste boek #SUPERSNELHERSTEL – Voeding voor succes (2014).

Zelf eet ik vooral biologisch fruit en ik vul dit aan met biologisch bladgroen, kruiden, kiemen, (zee)groenten, zeewier en andere planten. Dus nee, ik gebruik geen zuivel, vlees, vis of eieren. Zelf noem ik mijn dieet, ‘Het win-win dieet’. De grap is namelijk dat het aller-aller gezondste voor jezelf ook het allerbeste is voor de medemens, de dieren en de aarde. Win-win! Hoe leuk is dat? Dat je aan alles een positieve bijdrage levert? Ik kan je alvast verklappen: dat voelt heel goed! Je kunt, door drie keer per een dag een lekkere en gezonde keuze te maken, jezelf echt in topconditie eten en drinken: moeiteloos slank, fit, energiek, sterk en gezond.

Ik eet dus nooit dieren en maar zelden andere dode dingen. 

Verder train ik iedere dag twee keer (behalve op rustdagen) met het project 2020 van olympisch kampioen Nico Rienks in voorbereiding op de volgende wedstrijd en focus ik mij met mijn website, blogs, columns, lezingen en boeken op een wereld waarin iedereen wint!

Mijn favoriete dagelijkse bezigheden? Lezen en studeren. Samen sporten, lachen, buitenspelen en lekker eten.

Heel veel liefs, Janneke

Bestel mijn boeken hier. They will change your life for the better. 

Wil je dat ik op jouw evenement, kantoor, bedrijf, sportclub, vriendengroep en/of familiebijeenkomst een lezing verzorg? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Persoonlijke hulp nodig bij het bereiken van je gezondheidsdoelen? Mail mij dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.